Hoofdkantoor Cordeel

Cordeel Group

Cordeel Group is een volledig onafhankelijk familiebedrijf met 1.600 medewerkers en een omzet van meer dan 800 miljoen euro per jaar. Onze roots liggen in België, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een Europese speler van formaat. We zijn bouwers in hart en nieren, vastberaden als het gaat om persoonlijke aandacht, langdurige relaties, kwaliteit en service

De bouwgroep voor het complete bouwtraject

Vanuit onze brede expertise verzorgt Cordeel Group het complete bouwtraject van ontwerp en technische ondersteuning, tot oplevering en onderhoud.

Daarnaast beheren we en verlenen we advies over de energiestromen van onze residentiële en commerciële klanten, gaande tot volledige sites. Ook zo trachten we onze missie, Building a passionate CO2-free future, waar te maken en tegelijkertijd zowel energie als kosten te besparen.

Bezoek Cordeel BE

We gaan voor een aanpak op maat van onze klanten, volledig in functie van diens noden. Hierbij willen we onze klanten bijstaan in de vaak moeilijke beslissingen die ze moeten nemen. Op basis van alle technische, financiële en organisatorische middelen waarover we beschikken, streven we zo naar het allerbeste resultaat.

Uw one-stop bouwpartner

Cordeel Group is uitgegroeid tot een Europese speler van formaat binnen de bouwsector en omvat verschillende bedrijven, allianties en joint-ventures. Cordeel Group is zoveel meer dan alleen maar een bouwbedrijf. We zijn dé bouwgroep met uitstek voor het complete bouwtraject. De bedrijven die onder de vlag van Cordeel Group opereren zijn stuk voor stuk zeer bedreven in hun specialisme. Gezamenlijk of zelfstandig werken we aan duurzame en toekomstbestendige oplossingen voor de complexe vraagstukken van onze klanten. Vanuit onze brede expertise verzorgen we het complete bouwtraject van ontwerp en technische ondersteuning, tot oplevering en onderhoud.

Meer over Cordeel Group