4282.jpg

Zorg, aandacht en vakmanschap

Vastgoedservice

Het werk aan een gebouw is nog niet gedaan als de sleutels worden overhandigd. Onze Vastgoedservice maakt het mogelijk om tijdens de hele levenscyclus de gebruikskwaliteit te waarborgen en de kosten te beheersen. Als partner voor onderhoud, verbouwingen en schadeherstel zorgen wij dat uw vastgoed optimaal blijft renderen. Wij nemen alle zorgen voor uw vastgoed uit handen, zodat u zich volledig kunt focussen op uw eigen corebusiness.

Met de Vastgoedservice van Cordeel Geelen blijft uw gebouw in uitstekende conditie zonder dat u er omkijken naar heeft. Dankzij een compleet dienstenpakket waarmee uw vastgoed steeds voldoet aan de eisen van de tijd. Onze vakkundige onderhoudsprofessionals verzorgen mutatieonderhoud, planmatig (MJOP), correctief en preventief onderhoud, renovatiewerkzaamheden, aanpassingen in het kader van de WMO en NEN 2767-inspecties en -rapportages. Met onze 24-uurs dienstverlening bent u bovendien verzekerd van adequate en snelle service bij schade of calamiteiten.

Handyman

Zorg, aandacht en vakmanschap

Cordeel Geelen beheert gebouwen voor vastgoedbeheerders, beleggers, bedrijven, overheden, zorginstellingen, scholen, woningcorporaties, verzekeringsmaatschappijen en particulieren. Dat doen we met zorg, aandacht en vakmanschap. Niet voor niets vertrouwen tal van gerenommeerde organisaties ons het beheer van hun vastgoed toe.