Cordeel NL

Cordeel Nederland

Op zoek naar een onafhankelijke bouwpartner die gelooft in persoonlijke service en langdurige relaties? Dat is Cordeel ten voeten uit. Vanuit ons hoofdkantoor in Zwijndrecht en onze vestigingen in Vlissingen, Terneuzen en Neer (Cordeel Geleen) bouwen we met meer dan 150 enthousiaste en gekwalificeerde medewerkers aan en voor de toekomst. Samen behalen we jaarlijks rond de 150 miljoen euro omzet. Dat is natuurlijk belangrijk, maar dat is niet waarvoor we het doen. Nee, dat vernieuwende en duurzame project dat we samen met u mogen neerzetten, daar gaat het ons om. .

Kwaliteit zonder concessies

Cordeel Nederland bouwt bijna alles, zowel woning- als utiliteitsbouw. We zijn actief in de industrie & petrochemie, logistiek, kantoorbouw, civiele en waterbouwkundige werken, scheepswerven, cultuur, zorg, sport en onderwijs. Allemaal duurzame gebouwen en constructies, waar we met passie en vakmanschap aan werken. We bieden maatwerkoplossingen voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Integraal betrokken van het prilste idee tot oplevering en onderhoud. We werken op basis van vertrouwen en partnerschap. Vaak gaat de relatie met onze klanten jaren terug. Decennia zelfs.

Distributiecentrum Ekkersrijt
Prologis Coolblue

Integraal betrokken van idee tot onderhoud

Net over de grens in België staan onze eigen betonfabrieken, ijzervlechterijen, staalfabriek en een timmer- en meubelwerkplaats. In combinatie met onze inhouse ontwerp- en engineeringafdeling, eigen materieeldienst en niet te vergeten onze onafhankelijke veiligheids- en kwaliteitsafdelingen, kunnen we zo het complete bouwproces bedienen. We denken mee en leveren een project op dat aan alle eisen en wensen voldoet. Op tijd en binnen budget.

hoofdkantoor_bp_rotterdam_05.jpg

Onze certificaten

  • ISO 9001 
  • ISO 14001
  • VCA Petrochemie
  • KOMO betonconstructies
  • KOMO ijzervlechterij
  • FSC 

Duurzaamheid en milieu

Voor het ontwerpen en bouwen van een duurzaam en toekomstbestendig gebouw is een sterk partnership tussen opdrachtgever, ontwerper en aannemer noodzakelijk. Deze uitdaging gaan we graag aan. We hebben een BREEAM-expert in dienst en verschillende van onze projecten ontvingen het BREEAM-duurzaamheidslabel. Innoveren en bijblijven op het gebied van technische installaties