10_-_12_app_hanssum_2.jpg

Spectaculair uitzicht over de Maas

12 Luxe appartementen met overdekte privé-parkeerplaatsen

De markante urban villa bestaat uit 6 bouwlagen met 12 luxe appartementen en 14 overdekte privé-parkeerplaatsen. Elke bouwlaag omvat 3 woningen, met oppervlaktes tussen de 110 en 160 m² en royale terrassen van circa 20 m². En dan is er nog het penthouse van 215 m2, dat omgeven is door terrassen.

Het gehele gebouw rust op een paalfundering. Alle appartementen zijn voorzien van een gebalanceerd mechanisch ventilatiesysteem met WTW. De buitenkozijnen zijn uitgevoerd in aluminium, de binnenkozijnen in hardhout en het dak is voorzien een meerlaagse bitumen dakbedekking waarop zonnepanelen zijn gemonteerd. 

Het hang- en sluitwerk heeft inbraakwerendheid klasse 2.

 

Projectkenmerken

Projectnaam
12 Luxe appartementen met overdekte privé-parkeerplaatsen
Locatie
Hanssum, Neer
Opdrachtgever
HB Ontwikkeling B.V.
Categorie
Particulieren, Woningbouw
Architect
Engelman Architecten B.V. Roermond
Type contract
Bouwteam
Sustainability
BEN
Uitvoeringsperiode
2019 - 2020

Door veelvuldig gebruik van glas is een maximaal uitzicht op de Maas gecreëerd. Zelfs de bewoners van de eerste woonlaag kijken vrij uit over het water en de taludtuin met grassen. Dit doordat het appartementencomplex bovenop een parkeerplint staat. De verspringende balkons, het gebruik van wit aan de maaszijde geven het gebouw een open, dynamisch en maritiem karakter. In combinatie met de gemetselde rug en plint van het gebouw zorgt dit voor een mooi ensemble van vorm, materiaal en kleur.

Cordeel Geelen was tevens verantwoordelijk voor de kopersbegeleiding.

10_-_12_app_hanssum_3a.jpg
10_-_12_app_hanssum_1.jpg