Handyman

Voltijd

LBO/MBO

Neer, Limburg

4 tot 5 jaar werkervaring

Wat je gaat doen

Als servicemonteur verricht je zelfstandig verschillende werkzaamheden op het gebied van mutatie en onderhoud. Vaak begin je je dag vanuit je eigen huis. Met je eigen bedrijfswagen ga je naar diverse locaties in Limburg waar jij aan de slag gaat met het uitvoeren van je werkzaamheden.

Verder heb je intensief contact met de medewerkster servicedesk voor de planning en afstemming van de diverse werkzaamheden. Je werkt op diverse (zorg)locaties en bij bedrijven.

Taken

  • Alle voorkomend timmer- en stelwerkzaamheden.
  • Mutatie- en renovatiewerkzaamheden.
  • Schadeherstel.
  • Klein beton-/metsel-/-tegelwerk.
  • Handyman diensten
  • Geelen heeft een 24-uurs service. Als servicemonteur draai je mee in de 24-uurs dienst.

Wat je meebrengt

Je hebt een LBO/MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een VCA certificaat. Verder breng je zo’n vier à vijf jaar relevante werkervaring mee. Maar bij Geelen kijken we verder dan je cv. We vinden jou als persoon minstens zo belangrijk. Voor deze functie zijn een flexibele instelling, goede communicatieve vaardigheden, inlevingsvermogen,  vindingrijkheid en werkervaring in de bouw van belang. Je werkt net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband.

Wat we jou bieden

Bij Geelen zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren. En dat we een familiebedrijf zijn, dat merk je aan alles.

Join the family

Zie jij jezelf wel werken bij Cordeel Geelen? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.