vacature voorman

Voltijd

Bouwkundige mbo-opleiding

Neer, Limburg

Minimaal 4 tot 5 jaar werkervaring

Wat je gaat doen

Als rechterhand van de uitvoerder zorg je dat het bouwteam op de juiste manier werkt: zorgvuldig, veilig en op tijd. Je bewaakt de planning en geeft leiding aan je collega’s op de bouwplaats. Kunnen ze wel een extra paar handen gebruiken? Dan sta jij voor ze klaar en spring je bij. Daarbij kun je terugvallen op je eigen vindingrijkheid en uitgebreide werkervaring in de bouw.

Wat je meebrengt

Je hebt een mbo-diploma of hoger en bent in het bezit van een VCA-certificaat. Verder breng je zo’n vier à vijf jaar relevante werkervaring mee, bijvoorbeeld als bouwplaatsmedewerker. Maar bij Geelen kijken we verder dan je cv. We vinden jou als persoon minstens zo belangrijk. Voor deze functie zijn een flexibele instelling, uitstekende communicatieve vaardigheden en goede leiderschapskwaliteiten van belang. Je kunt bovendien strak plannen en werkt net zo makkelijk zelfstandig als in teamverband.

Wat we jou bieden

Bij Geelen zit je goed wat betreft salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden. Allemaal netjes geregeld conform de cao. Je krijgt bij ons veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ook om je eigen ambities waar te maken. Wil je bijvoorbeeld een opleiding volgen of doorgroeien naar een bepaalde functie? Geef het aan en ga ervoor.

We hebben een fijne mix van jong talent en onmisbare ervaring. Dus geen vastgeroeste organisatie waarin niets kan (integendeel!), maar wel een schat aan kennis en kunde om van te leren.

Join the family

Zie jij jezelf wel werken bij Cordeel Geelen? Ga naar het formulier onderaan de pagina om te solliciteren. Heb je een vraag over deze vacature? Neem dan contact met ons op.

Solliciteer hier!

Uploadvereisten
Uploadvereisten

Niet de vacature gevonden die je zocht?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent. Bekijk het overzicht of er wel een passende vacature tussen staat.