7_-_lzr_2020_kindergeneeskunde-3.jpg

Ziekenhuis omgeving

Verbouwing, renovatie en aanpassingen voor Laurentius Ziekenhuis Roermond

Cordeel Geelen heeft de voor het Laurentius Ziekenhuis diverse afdelingen onder handen genomen: Verbouwing MDL/Scopie/Kaakchirurgie, verbouwing Kindergeneeskunde & Diëtetiek, aanpassingen gebouw 16 en Mortuarium, verbouwing Laboratoria CKCHlab en MMB en aanpassen vergaderruimte, verbouwing Poli Reumatologie, Poli Geriatrie en Piketkamers, Geriatrie dagverpleging en huiskamer en Dialyse.
7_-_lzr_2020_kindergeneeskunde-1.jpg
7_-_lzr_2020_kindergeneeskunde.jpg

Projectkenmerken

Projectnaam
Verbouwing, renovatie en aanpassingen voor Laurentius Ziekenhuis Roermond
Locatie
Mgr. Driessenstraat Roermond
Opdrachtgever
Laurentius Ziekenhuis, bouwbureau
Categorie
Utiliteitsbouw, Vastgoedservice, Zorg, Renovatie & Restauratie
Architect
Palte B.V., Valkenburg a.d. Geul
Uitvoeringsperiode
Januari2020 / mei 2021

Tijdens alle werkzaamheden bleef het ziekenhuis volledig operationeel. Voor uitvoering van de werkzaamheden werd een risicoanalyse gemaakt en een inventarisatie van alle te nemen overlast beperkende maatregelen. 

Verkeersstromen van goederen en personen zijn zoveel mogelijk gescheiden. Overlast en “grove” geluid producerende bouwwerkzaamheden zoals boorwerkzaamheden en trilling gevoelige werkzaamheden werden uitgevoerd binnen het met de opdrachtgever afgesproken tijdsbestek.

3_-_lzr_2022_dialysecentrum_3.jpg
3_-_lzr_2021_geriatrie_dagverzorging.jpg

Gedurende de uitvoeringsperiode hebben onze medewerkers de regels van het RIVM en het protocol “Veilig doorbouwen” van Bouwend Nederland in acht genomen om het risico op besmetting met het Covid-19 virus zo klein mogelijk te houden. Zeker in deze omgeving een belangrijk issue.

Gerelateerde projecten